翻訳と辞書 |
Chinese mushroom : ウィキペディア英語版 | Chinese mushroom
Chinese mushrooms are edible mushrooms used in Chinese cuisine. They include: *Wood ear (''Auricularia auricula-judae'') *''Agrocybe aegerita'', ''Agrocybe cylindracea'' (Velvet pioppino; Chinese: 茶樹菇) *Cloud ear fungus (''Auricularia polytricha'') *''Dacryopinax spathularia'' *''Gloeostereum incarnatum'' *''Hericium erinaceus'' *''Hericium ramosum'' *''Phallus indusiatus'' *Shiitake *Snow fungus *''Tremella aurantialba'' *''Tremella frondosa'' *''Volvariella volvacea''
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Chinese mushroom」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|